logo

Filter

Plopsacoogezin

Ontdek in hartje Ardennen een ideale mix van natuur, avontuur en plezier. Plopsa Coo, het attractiepark met de beroemde Watervallen van Coo.

Meer info

Brouwerij Achouffeeten & drinken

Volg de kabouters met hun rode hoed tot aan de Brouwerij van Achouffe, op enkele kilometers van Houffalize en ontdek de Ardense brouwerijwereld.

Meer info

Dierenpark Monde Sauvagegezin

Monde Sauvage is het enige safaripark in België. Gelegen in een prachtig bebost gebied kan je of de autosafari nemen tussen de Afrikaanse Savannebewoners of op wandelsafari langs zeeleeuwen, diverse katachtigen, Amerikaanse wouden en nog veel meer.

Meer info

Avonturen- en dierenpark Forestiagezin

In dierenpark Forestia zitten de dieren niet in kooien opgesloten, maar lopen ze rond in semivrijheid! Daarnaast kan je je hier wagen aan verschillende uitdagingen: tien hindernissenparcours in de bomen, een snelle kabelbaan van 120 meter hoog, een commandoparcours, een groot speelplein en nog veel meer.

Meer info

Skipiste Baraque de Fraitureontspanning

De skipiste van Baraque de Fraiture is gelegen op 300 meter van de vakantiewoningen. Met zijn 652 meter hoogte is deze alpineskipiste de hoogste in België. De skipistes zijn tijdens de late uren verlicht. Een tip: Koop je skipas daags voordien, zo vermijd je lange wachtrijen en begint het skiplezier reeds vroeg in de ochtend.

Meer info

Spelen en Leren: Park Chlorophyllegezin

Het park Chlorophylle ligt in één van de mooiste bosmassieven van de Ardennen. In het domein van 9 ha. bevindt zich een immense speeltuin, een loopbrug op meer dan 15m hoogte door de toppen van de bomen, een adventure parcours, reuzeninsecten en meer dan 30 spelletjes om de natuur te ontdekken.

Meer info

Blotevoetenpad Gouvyontspanning

Een originele, verrassende én gezonde activiteit, en vooral uniek in Wallonië! Het blotevoetenpad van bijna 3 km lang loopt door het terrein van La Ferme de la Planche, een boerderij in volle activiteit.

Meer info

Oorlogsmuseum Bastognecultuur

Het 'Bastogne War Museum' is gelegen waar zich vroeger het Bastogne Historical Center bevond. 1.600 vierkante meter in dit stadje in de Belgische Ardennen zijn volledig gewijd aan de Slag om de Ardennen, ook wel bekend als het Ardennenoffensief, en de Tweede Wereldoorlog in het algemeen.

Meer info

Kasteel Radhadeshcultuur

In het hartje van de Belgische Ardennen, vlakbij Durbuy, ligt het sprookjesachtige Kasteel van Petite Somme. Het kasteel heeft een lange geschiedenis en biedt nu onderdak aan Radhadesh Ardennen: een spirituele leefgemeenschap. De nieuwe bewoners hebben het kasteel grondig gerestaureerd en omgetoverd tot een ware spirituele oase waar u de kleurrijke cultuur van de Indiase tradities kunt verkennen.

Meer info

Touristische tramcultuur

Reizen een keer zoals onze voorouders dat deden? De Toeristische Tramway van de Aisne (TTA) vervoert u in antieke trams langs de prachtige ongerepte natuur van de Belgische Ardennen.

Meer info

Fietsen in de Ardennenontspanning

De MTB-route 4 ligt op 50 meter van de beide vakantiewoningen. Het parcours is 46km lang en laat u de mooiste plekjes van Vielsalm en omstreken ontdekken. Ontdek hier het forum van de fietsers die reeds deze trip achter de kiezen hebben.

Meer info

Strand van de Ardennenontspanning

Aan de oever van de Ourthe ligt "Plage Maboge", picknick-, barbecue en badplaats. Heerlijk zwemmen in de rivier, ontspannen op het grasveld en spelen in de speeltuin. In het paviljoen kunt u een verfrissing kopen of ijsjes.

Meer info

Zwemmen in de Ardennenontspanning

Aqua l'O heeft een groot recreatief zwembad van 25 m met reuzeglijbaan, watervalletje, jacuzzi met bubbelbad en hydrojetmassage. Voor de kleintjes is er een verwarmd kleiner zwembad en een plonsbad met leuke fonteintjes.

Meer info

Restaurant Le Val D'Hebroneten & drinken

Het restaurant Val d’hebron is gelegen op 4 kilometer van de vakantiewoningen in het gehuchtje Hebronval. Het heeft een jaarlijkse Michelin-vermelding op het palmares staan. De bediening gebeurt nog door de patron zelf. Lekker en zeker niet prijzig voor de kwaliteit die je op je bord krijgt. Reserveren is wel aangewezen.

Meer info

Eurospace-centergezin

Het Euro Space Center, uw toegang tot de ruimte! Duik in de wondere wereld van de astronauten en herbeleef de belangrijkste momenten van de verovering van de ruimte!

Meer info

Eastbelgium Action, Fun & Karting Centerontspanning

Zin in een avondje bowling of heb je het graag nog actiever en zit je liever in een kart? In het actioncenter (Burg Reuland) kom je aan je trekken. Het is gelegen op een half uur rijden van Fraiture. Voor afreis kan je best even hun website checken.

Meer info