In de buurt

Filter

EastBelgium action, fun & karting center

Zin in een avondje bowling of heb je het graag nog actiever en zit je liever in een kart? In het actioncenter (Burg Reuland) kom je aan je trekken. Het is gelegen op een half uur rijden van Fraiture. Voor afreis kan je best even hun website checken.

ontspanning

Euro Space Center

Het Euro Space Center, uw toegang tot de ruimte! Duik in de wondere wereld van de astronauten en herbeleef de belangrijkste momenten van de verovering van de ruimte!

gezin

Zwemmen in de Ardennen

Aqua l’O heeft een groot recreatief zwembad van 25 m met reuzeglijbaan, watervalletje, jacuzzi met bubbelbad en hydrojetmassage. Voor de kleintjes is er een verwarmd kleiner zwembad en een plonsbad met leuke fonteintjes.

ontspanning

Strand van de Ardennen

Aan de oever van de Ourthe ligt “Plage Maboge”, picknick-, barbecue en badplaats. Heerlijk zwemmen in de rivier, ontspannen op het grasveld en spelen in de speeltuin. In het paviljoen kunt u een verfrissing kopen of ijsjes.

ontspanning

Fietsen in de Ardennen

De MTB-route 4 ligt op 50 meter van de beide vakantiewoningen. Het parcours is 46km lang en laat u de mooiste plekjes van Vielsalm en omstreken ontdekken. Ontdek hier het forum van de fietsers die reeds deze trip achter de kiezen hebben.

ontspanning

Toeristische tram

Reizen een keer zoals onze voorouders dat deden? De Toeristische Tramway van de Aisne (TTA) vervoert u in antieke trams langs de prachtige ongerepte natuur van de Belgische Ardennen.

cultuur